RD Velké Popovice

Variabilní prostor rodinného domu je rozdělen na dvě části – jedna slouží k nerušenému sledování televize a druhá je určena ke společnému posezení. Jsou však příležitosti, které vyžadují propojení obou. A to bylo naším úkolem – navrhnout pro tento účel sedací soupravu Utah na míru. V relaxační části u TV jsme ji doplnili volnými zádovými polštáři pro pohodlný relax. V obývací části přechází do užší varianty, vhodnější pro sezení. Korpus je z bílé kůže prvotřídní kvality, která zaručí dlouhodobé užívání bez větších známek opotřebení. Sedáky jsou čalouněné textilií s hrubou strukturou. Tento materiál v sobě spojuje vynikající estetické i praktické vlastnosti. Nadčasový design a perfektní řemeslné zpracování zaručují trvalou hodnotu tohoto interiérového doplňku.

 

RD Moravany

realizace 2011

Kompletní realizace  interiéru, včetně zakázkové výroby taburetu do vstupní haly, čalouněná kožená lůžka a postelí do dětských pokojů. Sedací nábytek Minnesota a jídelna vybavena exkluzivním nábytkem CALLIGARIS. 

 

RD ČESKÁ

realizace 2010

Atypická sedací souprava vyrobená na zakázku podle předem zadaného rádiusu. Sedací souprava vychází z typové řady MILANO a je potažena exluzivní hovězí usní v bílé barvě. 

 

2x RD Průhonice

realizace 2011

 

Sedací souprava UTAH s nerezovými nožkami doplněna koženou lenoškou LC-4. 

Sedací souprava NEW YORK vybavena polohovatelným záhlavníkem, exluzivní barovou područkou z teakového dřeva a odkládacím nerezovým stolečkem.

 

RD Karlovy Vary 

realizace 2010

Sedací souprava NEW YORK jejíž součástí je barová područka z teakového dřeva opatřena odkládacím stolkem z nerez oceli.

 

půdní byt Brno

realizace 2007

Kompletní dodávka sedacího nábytku, jídelny a kuchyně. Kožená sedačka UTAH doplněná křeslem DALLAS.

 

RD Lelekovice

realizace 2008

Na míru vyrobená sedací souprava UTAH, potažená kvalitní hovězí úsní, doplněná o konferenční stolek BOSTON z nerezové oceli. 

 

RD Brno – Lesná

realizace 2008

Soliterní křesla DALLAS postavená na otočné noze z nerezové oceli, potažená kvalitní hovězí usní a látkou s nešpinivou úpravou.  

 

Další z našich realizací 

 

 

 

 


Česká výroba!