bar Brno

realizace 2010

Luxusní prostředí baru kladlo vysoké nároky na veškeré zpracování interiéru. Vytvořili jsme pro něj pohodlné lavice, které přímo vybízejí k delšímu posezení a doplnili pohodlnými křesly Club s atraktivním potahem ze semianilinové usně.

 

restaurace Brno

realizace 2009

Tato restaurace si v gastronomii zakládá na vysoké kvalitě a detailech. Tentýž přístup je patrný i z celého interieru. Přispěli jsme k němu lavicemi s konstrukcí z nerezové oceli, potažené usní. Kvalita usně je zvolena tak, aby  zvládla restaurační provoz bez vad na kráse.

 

Kavárna Brno

realizace 2009

Kavárnu jsme kompletně vybavili sedacím nábytkem. Lavice na míru a křesílka CLUB II jsou z pevných a kvalitních materiálů a denní provoz kavárny zvládnou  s nejvyšší elegancí. Květinový potah z odolné látky je shodný s motivem štuku na sloupech a vytváří společně výrazný designový prvek interiéru.

 

billiard club a cocktail bar Brno

realizace 2010

Tento bar je místo, kde si hrají dospělí i děti. Při realizaci interiéru jsme byli jako ryba ve vodě i my - sedací nábytek i stolky jsme sladili s obklady, výmalbou i dekoracemi. Vše ve kvalitě, která vydrží léta.

 

Bowling Brno

realizace 2018

 

Restaurace Parndorf

realizace 2018

 


Česká výroba!