Kanceláře Brno

realizace 2019

realizace 2018

realizace 2018

realizace 2018

realizace 2018

 

kanceláře Brno

Softwarová společnost Blackboard nám svěřila veškeré vybavení interiéru od návrhu až po realizaci. Naším úkolem bylo navrhnout jej tak, aby i v prostoru otevřených kanceláří bylo možné zajistit klid a soukromí i místa pro společné setkávání. Základním prvkem moderního a stylově čistého řešení je polykarbonát a subtilní hliníkové rámy. Každodenní pohodlí uživatelů podporují plně nastavitelné kancelářské židle a praktické  úložné kontejnery, navržené na míru. Vyvinuli jsme pro ně  celou řadu atipických interiérových prvků, jako jsou pevné stolové podnože či paravány, dělící jednotlivá pracoviště. Originálním prvkem jsou i naše sedačky s vysokými opěradly, které kromě komfortního sezení také tlumí hluk a vytvářejí oddělený prostor. 

 

kanceláře Hradec Králové

Ve spolupráci s architekty vznikl interiér sídla předního českého výrobce letadel, který se rozhodně nedrží při zemi. Realizace je založena na zajímavé kombinaci materiálů, k níž jsme přispěli kompletním vybavením sedacím nábytkem. Najdete zde nadčasové a komfortní kousky i prvky, které doplňují futuristicky laděný interiér. Část je vybavena kousky z našich typových řad a doplňuje ji nábytek zakázkové výroby. 

 

Showroom Brno

Výraznou roli v tomto showroomu dostaly prvotřídní materiály a jejich perfektní zpracování. Součástí tohoto řešení je i naše sofa jehož tvar kombinuje organické a geometrické motivy. Podnož z nerezové oceli koresponduje s jedním ze stěžejních materiálů interiéru, surovým kovem. Barva potahu byla zvolena jako jeden z mála výrazných prvků prostoru. Látka odolá i frekventovanému používání a je snadno čistitelná.


Česká výroba!